Fitness Breda

Je staat op het punt te starten met fitness in Breda. Je zoekt alleen nog een geschikte gym en een ervaren Personal Trainer. Stop dan nu met zoeken! Voor fitness in Breda ben je bij Fitbody aan het juiste adres. Samen stellen we jouw doelen samen en gaan we keihard aan het werk.

  • In alle rust trainen in jouw private gym;
  • Ervaren personal trainers met 100% aandacht voor jou;
  • Uitstekende begeleiding op het gebied van training en voeding.

Fitness in Breda

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal trainer van FitBody uit Breda!

Personal Fitness in Breda

Wil jij in alle rust werken aan je conditie om fitter te worden, kracht op te bouwen of simpelweg een aantal kilo af te vallen? De ervaren personal trainers van Fitbody helpen je hier bij! In een intakegesprek bepalen we samen jouw doelen en kijken we we naar de eventuele valkuilen. Vervolgens maken een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema en gaan we aan de slag.

Train je bij Fitbody, dan train je in alle rust in jouw eigen personal gym en staat niks je meer in de weg.

Bekijk ons trainingsaanbod

Groepslessen

Naast Personal Training biedt Fitbody ook Personal Groepstraining aan. Door het werken in kleine groepen van maximaal 4 personen is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Train dus gezellig samen met je partner, vrienden of collega’s. Plezier en kwaliteit in een.

Benieuwd of een Personal Groepstraining bij Fitbody iets voor je is? Neem dan eens vrijblijvend contact op. De eerste training is namelijk gratis! Blijkt het daarna niks voor je te zijn, geen probleem. Dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

Meer info over onze groepstrainingen

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen