Personal trainer Breda
FitBody is er voor jou!

Is het tijd om écht te gaan werken aan een fit en gezond leven maar wil je ook blijven genieten? Bij FitBody helpt één van onze ervaren trainers je de juiste balans te vinden tussen fit zijn en Bourgondisch leven.

  • In alle rust trainen in een private gym
  • Alle aandacht gaat naar jou en jouw doelen
  • Trainings- én voedingscoaching

Plan jouw vrijblijvende kennismaking in!

Of stel ons een andere vraag.

Personal Trainer in Breda

Welkom bij de meest persoonlijke personal trainer in Breda!

Als je fysieke begeleiding wilt om te werken aan je gewicht, (mentale) gezondheid en uiterlijk is personal training de beste investering die je kunt doen. Bij Fitbody draait het vooral om het eerste deel van de term: personal. Je hebt je eigen doelen. Misschien zijn ze fysiek en wil je afvallen, aankomen of kracht opbouwen. Misschien wil je met meer zelfvertrouwen door het leven. Wat het doel ook is: het is je nog niet gelukt. Tot nu toe. Want wij gaan je helpen!

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen

Plan jouw vrijblijvende kennismaking in!

Als je je bij ons aanmeldt willen we je eerst beter leren kennen. We plannen een intakegesprek in (fysiek of telefonisch) zodat we je huidige situatie goed in kaart kunnen brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor jouw vragen omtrent de trainers, de studio of onze werkwijze.

We willen graag weten wat je doelen zijn maar ook waarom je deze nog niet hebt behaald. Hierbij kijken we ook naar de verschillende factoren die hier van invloed op kunnen zijn (werk, privé en sociale omgeving).

Met deze informatie en onze jarenlange ervaring als personal trainer en coach maken wij een opzet van het plan dat voor jou het meest geschikt is. Wil jij weten wat Fitbody voor jou en je doelen kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan jouw kennismakingssessie in