Personal trainer Breda
FitBody is er voor jou!

Is het tijd om écht te gaan werken aan een fit en gezond leven, maar wil je ook blijven genieten van het Bourgondische leven? Dan kun je een personal trainer je daarbij helpen. Bij FitBody hebben we diverse ervaren personal trainers die je helpen de juiste balans te vinden tussen fit zijn en Bourgondisch leven. Met personal training bij Fitbody wordt er echt naar jou gekeken en krijg je een maatwerk: een op maat gemaakt trainingsschema, persoonlijke begeleiding en als je dat wil zelfs een op maat gemaakt voedingsschema.

  • In alle rust trainen in een private gym
  • Alle aandacht gaat naar jou en jouw doelen
  • Trainings- én voedingscoaching

Plan jouw vrijblijvende kennismaking in!

Of stel ons een andere vraag.

Personal Trainer in Breda

Fitbody: de meest persoonlijke personal trainer in Breda!

Als je personal training (fysieke begeleiding) wil om te werken aan je gewicht, (mentale) gezondheid en uiterlijk is personal training de beste investering die je kunt doen. Bij Fitbody personal training draait het vooral om het eerste deel van de term: personal. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke doelen. Misschien zijn ze fysiek en wil je afvallen, aankomen, kracht opbouwen of een betere conditie krijgen. Misschien wil je juist sporten om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Wat het doel ook is: het is je nog niet gelukt. Tot nu toe. Want wij gaan je helpen!

Personal training bij Fitbody is namelijk jouw stok achter de deur. Bij onze sportschool in Breda ga je aan de slag met een ervaren personal trainer die weet wat jij nodig hebt. Daarbij kun je kiezen voor 1-op-1 personal training, Small group training (in kleine groepen van maximaal 4 personen) of voor 'Parttime PT', waarbij je een maatwerk trainingsschema krijgt, plus één personal training per maand krijgt.

Personal training bij Fitbody: de intake

Als je je bij Fitbody aanmeldt voor personal training of small group training willen we je eerst beter leren kennen. Wat zijn je lichamelijke klachten? Hoe ziet je dagelijkse invulling/bewegingspatroon eruit? Heb je persoonlijke gezondheidsdoelen waar je aan werkt? We plannen een intakegesprek in (fysiek of telefonisch) zodat we je huidige situatie goed in kaart kunnen brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor jouw vragen omtrent de personal trainers, onze privé studio's of onze werkwijze.

We willen graag weten wat je persoonlijke doelen zijn, maar ook waarom je deze nog niet hebt behaald. Hierbij kijken we ook naar de verschillende factoren die hier van invloed op kunnen zijn (werk, privé en sociale omgeving).

Fitbody personal training met vrouwelijke personal trainer

Personal training bij Fitbody: starten met sporten

Als we tijdens de intake alle benodigde informatie over jouw situatie hebben besproken, starten we met het personal training traject. Samen met jouw personal trainer ga je aan de slag. Tijdens een eerste gratis proefles krijgt jouw trainer een goed beeld van je mogelijkheden (kracht, balans, uithoudingsvermogen) en van die uitgangspositie gaan we werken aan een gezonde leefstijl. We maken gebruik van effectieve trainingen die gespitst zijn op wat jij wel en niet kan. Het enige dat hierbij telt, is dat jij na de training beter wordt dan je hiervoor was! Dat gaat natuurlijk in je eigen tempo en trainen met plezier. Dat betekent dus:

  • Goede begeleiding van ervaren personal trainers
  • Privé studio's met professionele apparatuur
  • Maatwerk op basis van jouw situatie en behoeften
  • Trainen en gezond leven, maar ook genieten!
Vraag hier jouw gratis proefles aan!

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen

Vrouwelijke personal trainer

Soms is de drempel naar een sportschool hoog. Je voelt je niet comfortabel in een drukke sportschool of weet niet of je wel op de juiste manier traint. Misschien vind je het wel niets om al die superfitte mensen bezig te zien. Dan is personal training wellicht de juiste oplossing en is een vrouwelijke personal trainer een extra stimulans om lekker te gaan bewegen. Je traint onder goede begeleiding van een vrouwelijke personal trainer en ongestoord in een van onze privé studio's. Dankzij deze stok achter de deur ga je regelmatig trainen en op weg naar een gezonde leefstijl. Kijk hier voor het team van Fitbody of lees hier meer over de vrouwelijke personal trainers van Fitbody.

Verschillende soorten personal training Breda

Personal training heb je natuurlijk in verschillende soorten en maten. We zetten de belangrijkste trainingsvormen die Fitbody geeft graag op een rij.

1-op-1 Personal Training

Het liefst ongestoord en in alle rust training met een personal trainer? Dan is 'PT' de juiste vorm van training voor jou. Op de momenten dat je traint, is jouw trainer alleen met jou bezig en kun je heerlijk trainen. Deze persoonlijke aanpak van een één op één begeleiding helpt je om zo snel mogelijk jouw doelen te bereiken.

Duo Training

Train je liever met een vriend(in) of je partner onder begeleiding van een personal trainer? Dat kan met Duo Training. Dit is in principe hetzelfde concept als personal training, maar dan train je samen met iemand. De prijs van Duo Training is daarmee ook voordeliger en het is uiteraard gezellig en motiverend!

Small Group Training

Sommige mensen trainen juist beter als ze in een groep trainen. Bij Fitbody heet deze training Small Group Training, omdat wij groepen trainen van maximaal 4 personen. Zo weet je nog steeds zeker dat je persoonlijke aandacht krijgt van de trainer, maar kun je wel lekker sporten in groepsverband en elkaar motiveren!

Plan jouw vrijblijvende kennismaking in!

Als je je bij ons aanmeldt willen we je eerst beter leren kennen. We plannen een intakegesprek in (fysiek of telefonisch) zodat we je huidige situatie goed in kaart kunnen brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor jouw vragen omtrent de trainers, de studio of onze werkwijze.

We willen graag weten wat je doelen zijn maar ook waarom je deze nog niet hebt behaald. Hierbij kijken we ook naar de verschillende factoren die hier van invloed op kunnen zijn (werk, privé en sociale omgeving).

Met deze informatie en onze jarenlange ervaring als personal trainer en coach maken wij een opzet van het plan dat voor jou het meest geschikt is. Wil jij weten wat Fitbody voor jou en je doelen kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Plan jouw kennismakingssessie in

Wij zijn Fitbody

Bij Fitbody in Breda richten we ons op de Fitte Bourgondiër. Dat betekent dat we het belangrijk vinden om te sporten en goed te bewegen, maar ook belangrijk vinden om nog af en toe een lekker biertje te drinken op het terras of een pizza of hamburger te eten. Alles met mate en in balans! Wij zijn er dus voor je als volledig de gezonde levensstijl wil hanteren, maar ook als je lekker wil sporten en daarnaast Bourgondisch genieten.

Over Fitbody

Kosten Personal Trainer Breda

Als je een personal trainer in Breda zoekt, ben je bij Fitbody aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder (budget) wat wils. De prijzen variëren op basis van de training die afneemt. Benieuwd naar onze tarieven? We zetten de kosten voor personal training graag voor je op een rij.

Kosten personal training

Als je bij Fitbody een abonnement van minimaal drie maanden afneemt voor Personal Training, volg je iedere week minimaal één training van €54 per training. Bij twee trainingen per week betaal je €108, bij drie trainingen per week is dat €150. Kun je niet elke week trainen of wil je zelf je trainingen kunnen plannen? Dan kun je ook een Rittenkaart bestellen vanaf €65 per training (o.b.v. 10 ritten).

Duo training

Volg je liever een Duo training met een vriend(in) of je partner? Dan betaal je €36 per persoon per week in combinatie met een abonnement voor minimaal drie maanden.

Small Group Training

Als je groepstrainingen, ook wel Small Group Training genoemd, volgt bij Fitbody en je neemt een abonnement, dan betaal €85 per maand en volg je iedere week een training. Bij twee trainingen per week betaal je €160 per maand en bij drie trainingen in de week €225 per maand.

Parttime PT

Wil je niet iedere week training, maar één keer per maand? Kies dan voor Parttime PT. Bij Parttime PT krijg je één keer per maand een 1-op-1 training en daarnaast een op maat gemaakt trainingsschema en de mogelijkheid om advies te vragen. Hiervoor betaal je €75 per maand.

Bekijk de tarieven van Personal Training