Sportschool Breda
Persoonlijk en exclusief

Ben jij op zoek naar een sportschool in Breda? Een fijne sportschool met persoonlijke begeleiding waar je lekker kunt sporten om fit te blijven, terwijl je daarnaast kunt blijven genieten van het Bredase bourgondische leven? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres. Met Personal Training of Small Group Training (Groepstraining) van Fitbody helpen wij je om jouw sportieve doelen te bereiken. In onze privé studio's helpen onze ervaren Personal Trainers je om jouw doelen te bereiken.

  • In alle rust trainen in privé studio's
  • Persoonlijke begeleiding richting jouw doelen
  • Coaching bij training én voeding

Vraag jouw gratis proeftraining aan!

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal trainer van FitBody uit Breda!

Personal Training in Breda

Sportschool in Breda

Of je nu wil werken aan je conditie om fit te worden, het verbeteren van je (mentale) gezondheid of simpelweg een aantal kilo wil afvallen: personal training is de beste investering. In de exclusieve sportschool van Fitbody, gevestigd aan de Tramsingel in Breda, staan jij en jouw resultaten centraal. Hier vind je de uitstekende faciliteiten en rustige omgeving om lekker te sporten. Door middel van onze persoonlijke begeleiding en individuele aandacht gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen. Jouw workout moet leuk zijn en wij zorgen ervoor dat je met plezier gaat fitnessen!

Meer info over Personal Training bij FitBody!

Personal Training

Onder begeleiding van onze ervaren personal trainers uit Breda werk je in alle rust in onze private gym aan jouw doelen. Zoals gezegd houden we de lessen leuk én effectief, zodat we de perfecte balans in jouw leven vinden. Sporten is namelijk alleen vol te houden als je er plezier in hebt. Wij stellen een persoonlijk programma samen voor jou, bestaande uit verschillende krachttraining oefeningen. Onder begeleiding van jouw trainer ga je aan de slag om jouw trainingsdoelen te behalen. In de rustige omgeving van onze privé studio's in het centrum van Breda en met een uitgebreid aanbod van professionele trainingsapparatuur. Samen werken aan een betere conditie en een gezonder leven! Meer weten over Personal Training? Lees hieronder verder.

Meer info over Personal Training

Small Group Training

In kleine groepen en in alle rust werken aan jouw doelen, onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Met Small Group Training van Fitbody wordt sporten weer leuk. Met onze groepslessen leveren we kwaliteit boven kwantiteit, wat betekent dat we werken in groepen van maximaal vier deelnemers. Zo garanderen we dat er voldoende ruimte is tijdens de groepslessen om te trainen en een goede coaching van de aanwezige trainer. 

Voordat je aan de slag gaat met de groepstraining, krijg je bij Fitbody eerst een gepersonaliseerd trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Je hebt dus de gezelligheid van de groepslessen én de voordelen van persoonlijke begeleiding van een personal trainer.

Ben je benieuwd naar een Small Group Training bij Fitbody? De eerste training is altijd gratis! Zo kun je zonder verplichtingen altijd bekijken of groepslessen iets voor jou is.

Meer info over Small Group Training bij FitBody!
Small Group Training bij Fitbody Breda

Parttime PT

Ga je liever zelf aan de slag met fit worden, maar kun je met fitness wel een steuntje in de rug gebruiken van een ervaren trainer? Kies dan voor Parttime PT van Fitbody. Dit is maandelijks abonnement met één training per maand, een op maat gemaakt trainingsschema door een ervaren trainer en online begeleiding van dezelfde trainer. Deze coach kan je ondersteunen en begeleiden bij oefeningen en je helpen zo efficiënt mogelijk te trainen. Zo heb jij een goede basis om zelf aan de slag te gaan!

Meer informatie over Parttime PT bij Fitbody in Breda

Over Fitbody

Bij Fitbody noemen we onszelf 'fitte Bourgondiërs'. Dat betekent fit zijn en sporten, maar ook bourgondisch kunnen genieten! Dat is precies de combinatie die we zoeken en die jou mogelijk ook als muziek in de oren klinkt. Regelmatig sporten en bewegen, in combinatie met bewuste keuzes in je voeding, zorgen er al snel voor dat je fit wordt én blijft. Dan mag je af en toe best een biertje en een bitterbal nuttigen op het terras. Plezier in het sporten vinden we daarom ook belangrijk. Geen 'moetje' waar je met tegenzin aan begint, maar een fijn toevoeging aan je werkende en sociale leven. Alleen dan haal je jouw trainingsdoel.

Personal Trainer van Fitbody

Aan de basis van personal training van Fitbody staan onze trainers. Allemaal zijn ze een kei in het trainersvak. Als coaches begeleiden ze jou tijdens de trainingen, maar ook daarnaast. Dat vinden we logisch, want personal training is best een investering. Een flesje water en een handdoek liggen voor je klaar, je traint op de muziek die jij fijn vindt en je hebt de hele ruimte voor jezelf. Elke trainer van Fitbody heeft zijn eigen kwaliteiten. We laten je graag kennismaken met Sander, Ilse en Jeffrey!

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen