Sportschool Breda
Persoonlijk en exclusief

Ben jij op zoek naar een sportschool in Breda? Een sportschool om op een goede wijze fit te blijven, maar toch ook te blijven genieten van het Bredase bourgondische leven? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres. Met Personal Training of Small Group Training van Fitbody helpen wij je om jouw sportieve doelen te bereiken. In onze prive studio's helpen onze ervaren Personal Trainers uit Breda je om jouw doelen te bereiken.

  • In alle rust trainen in privé studio's
  • Persoonlijke begeleiding richting jouw doelen
  • Coaching op het gebied van training én voeding

Vraag jouw gratis proeftraining aan!

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal trainer van FitBody uit Breda!

Personal Training in Breda

Exclusieve sportschool in Breda

Of je nu wil werken aan je conditie om fit te worden, je (mentale) gezondheid of simpelweg een aantal kilo wil afvallen: personal training is de beste investering. In de exclusieve sportschool van FitBody, gevestigd aan de Tramsingel in Breda, staan jij en jouw resultaten centraal. Door middel van onze persoonlijke begeleiding gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Onder begeleiding van onze ervaren personal trainers uit Breda werk je in alle rust in onze private gym aan jouw doelen. We houden de lessen leuk én effectief, zodat we de perfecte balans in jouw leven vinden. 

Meer info over Personal Training bij FitBody!

Small Group Training

In kleine groepen en in alle rust werken aan jouw doelen, onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Met Small Group Training van FitBody wordt sporten weer leuk. Wij leveren kwaliteit boven kwantiteit, wat betekent dat we werken in groepen van maximaal vier deelnemers. Zo garanderen we dat er voldoende ruimte is om te trainen en een goede coaching van de aanwezige trainer. 


Voordat je aan de slag gaat met de groepstraining, krijg je bij FitBody eerst een gepersonaliseerd trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Je hebt dus de gezelligheid van de groepstraining én de voordelen van persoonlijke begeleiding van een personal trainer.


Ben je benieuwd naar een groepstraining bij FitBody? De eerste training is altijd gratis! Zo kun je zonder verplichtingen altijd bekijken of het iets voor jou is.

Meer info over Small Group Training bij FitBody!
Small Group Training bij Fitbody Breda

Parttime PT

Liever zelf aan de slag met fit worden, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken van een ervaren trainer? Kies dan voor Parttime PT van Fitbody: een maandelijks abonnement met één training per maand en een op maat gemaakt trainingsschema. Zo heb jij een goede basis om zelf aan de slag te gaan!

Meer informatie over Parttime PT bij Fitbody in Breda

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen