Sportschool Breda
Persoonlijk en exclusief

Op zoek naar een sportschool in Breda? Een goede manier om fit te blijven, maar waarbij je tevens als Brabander mag blijven genieten van het Bourgonidsche leven? Dan is Personal Training bij FitBody dé manier voor jou. In onze personal gym helpen onze ervaren Personal Trainers uit Breda je om jouw doelen te bereiken.

  • In alle rust trainen
  • Samen werken aan jouw doelen
  • Trainings- én voedingscoaching

Prive Sportschool Breda

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal trainer van FitBody uit Breda!

Exclusieve sportschool in Breda

Of je nu wil werken aan je conditie om fit te worden, je (mentale) gezondheid of simpelweg een aantal kilo wil afvallen: personal training is de beste investering. In de exclusieve sportschool van FitBody, gevestigd aan de Tramsingel in Breda, staan jij en jouw resultaten centraal. Wij begeleiden jou in het behalen van jouw doelen. Door middel van onze persoonlijke begeleiding gaan we samen aan de slag om jou hierin te laten slagen.

Onder begeleiding van onze ervaren trainers werk je in alle rust in onze private gym aan jouw doelen. We houden de lessen leuk én effectief, zodat we de perfecte balans in jouw leven vinden. 

Meer informatie over personal training bij FitBody!

Groepstraining

In kleine groepen en in alle rust werken aan jouw doelen, onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Met Personal Groepstraining van FitBody wordt sporten weer leuk. Wij leveren kwaliteit boven kwantiteit, wat betekent dat we werken in groepen van maximaal vier deelnemers. Zo garanderen we dat er voldoende ruimte is om te trainen en een goede coaching van de aanwezige trainer. 

Voordat je aan de slag gaat met de groepstraining, krijg je bij FitBody eerst een gepersonaliseerd trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Je hebt dus de gezelligheid van de groepstraining én de voordelen van persoonlijke begeleiding van een personal trainer.

Ben je benieuwd naar een groepstraining bij FitBody? De eerste training is altijd gratis! Zo kun je zonder verplichtingen altijd bekijken of het iets voor jou is. Heb je een vraag over groepstraining of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over groepstraining bij FitBody!

Huren van persoonlijke sportschool Breda

In alle rust kunnen sporten, zonder last van pottenkijkers of wachten voor fitnessapparaten? Het kan bij FitBody! Je kunt één van onze studio's als personal gym huren voor jouw eigen workout óf samen met een vriend of vriendin. Een uniek concept in Breda!

De voordelen van je eigen persoonlijke gym zijn legio. In alle rust sporten, zonder te hoeven wachten op je beurt of last van pottenkijkers, en dus train je ook een stuk sneller en effectiever! Je kunt dit alleen doen, maar natuurlijk ook samen met een vriend, vriendin, collega of ander persoon.

De tarieven voor het huren van je personal gym zijn als volgt: €15 per uur voor jou alleen, €25 per uur voor jou en een tweede persoon.

Meer informatie over het huren van een personal gym

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen