"Sander is een fijne vent! Ik vind het prettig dat Sander en ik dezelfde interesses hebben, wat het sociaal gezien altijd een prettige sportsessie maakt. Hij kan slap ouwehoeren over naar NAC gaan, maar ook bedrijfsmatig met wat meer diepgang. Die combinatie maakt het voor mij een prettige sportervaring en ik ga elke keer met plezier naar de gym toe.

In het begin was mijn doel om met name mijn techniek aan te pakken, waar het bij mij aan schortte. Daar naast vond ik het prettig om een stok achter de deur te hebben, dat mijn luie lijf naar de sportschool brengt ;-). Ik heb wekelijks veel dingen te doen en een andere keuze dan sporten is makkelijk gemaakt als ik geen specifieke aanpak daarvoor heb gemaakt."

"Sinds ik bij Fitbody zit is mijn techniek behoorlijk bijgeschaafd. Nu is het zaak om, naar omstandigheden, fit te blijven. Het is fijn om in alle rust en zonder afleiding te kunnen trainen, waardoor ik gewoon een uur mijn ding kan doen zonder gestuurd te worden als ik daar geen tijd voor heb."

Meer referenties

"De training en coaching bij Fitbody helpt mentaal en fysiek, maar is ook rustgevend en voldoenend."

Max
Max

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen