Vitale medewerkers vormen de basis van een gezond bedrijf. Bewustwording van het belang van bewegen en een gezond eetpatroon zijn hierin essentieel. Met onze bedrijfstrainingen helpen wij je medewerkers/collega’s de balans te vinden tussen werk, privé en gezondheid.

Een gezond bedrijf door fitte medewerkers

Een medewerker die goed voor zichzelf zorgt zal ook beter functioneren op de werkvloer. Fitte medewerkers zijn productiever, efficiënter, effectiever én socialer.

Ook zijn fitte medewerkers minder vaak en minder lang ziek waardoor de kosten van het ziekteverzuim zullen dalen.

Er is echter geen standaard plan dat je uit kunt rollen om medewerkers (letterlijk en figuurlijk) in beweging te krijgen. Jouw bedrijf is anders dan dat van anderen met zijn eigen bedrijfscultuur.

Daarom werken wij uitsluitend met maatwerktrajecten. In de voorbereidende gesprekken creëren we een duidelijk beeld van de behoeften binnen jouw organisatie. Vanuit daar stellen we een concreet en meetbaar plan van aanpak op.

Wat kunnen we concreet voor je betekenen?

  • Workshops of webinars over voeding en/of beweging gericht op het leven als een Fitte Bourgondiër
  • (Online) cursussen met een wekelijks stappenplan waarbij de medewerker zowel kennis opdoet over voeding en training als nieuwe gewoonten leert te implementeren in zijn/haar leven.
  • Fysieke trainingen op locatie of in onze exclusieve gym
  • Coaching per afdeling of individueel gericht op het verhogen van het zelfvertrouwen en het creëren van een kritische blik naar zichzelf.

 

Tijd voor een kopje koffie? Nu je zover bent gekomen op de pagina lijkt het ons een goed plan om eens samen te kijken naar de oplossingen die FitBody voor jouw bedrijf kan bieden. Of je nou een kopje koffie wilt drinken of liever telefonisch contact hebt, we nemen binnen 24 uur contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op!