Vrouwelijke personal
trainer in Breda

Wil jij ongestoord kunnen trainen bij een (vrouwelijke) personal trainer en sportschool in Breda? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres! Bij Fitbody verzorgen we personal training, afgestemd op jouw wensen. Train je graag met een vrouwelijke personal trainer? Dan is dat bij ons mogelijk. In onze exclusieve sportschool in Breda kun je onder goede begeleiding werken aan jezelf en jouw sportieve doelstellingen.

De voordelen van Fitbody:

  • Trainen in een private gym zonder pottenkijkers
  • Hulp bij het stellen én behalen van realistische doelen
  • Een trainingsprogramma gericht op jouw doelen en wensen
  • Coaching tijdens en na de training op het gebied van voeding

Start met Personal Training!

Plan jouw vrijblijvende kennismaking.

Personal Training vrouwen Breda - Fitbody

Stok achter de deur

We weten allemaal dat sporten goed is voor je. Toch blijft het soms lastig om de stap naar de sportschool te maken. Je voelt je niet comfortabel in een drukke sportschool of je twijfelt over of je wel de juiste oefeningen doet. Want hoe weet je nou welke oefeningen goed zijn voor jouw doelen en voer je ze wel goed uit? En dan heb je ook nog al die mannen en vrouwen die al superfit zijn. Wij snappen dat dit best intimiderend over kan komen.

Daarom is Personal Training bij Fitbody de oplossing! Wij zijn jouw stok achter de deur om regelmatig te sporten. Ongestoord, écht persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte trainingsschema's en coaching en eventuele hulp bij voeding. Als je op zoek bent naar een sportschool voor vrouwen in Breda, ben je bij ons aan het juiste adres.

Leer ons team kennen!
Vrouwelijke personal trainer in Breda

Trainen in prive studio's

Bij Fitbody sport je ongestoord in onze privé studio's, waardoor je geen last hebt van pottenkijkers of andere drempels van een gewone sportschool. Jouw personal trainer, man óf vrouw, zorgt ervoor dat je op de meest efficiënte manier richting jouw doelen traint en natuurlijk met de juiste techniek.

Ook op het gebied van voeding helpen we je en krijg je advies en coaching. Ook buiten de trainingen om kan je contact zoeken met je personal trainer zodat je altijd iemand hebt waar je bij terecht kan met vragen of voor advies.

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Trainen met een vrouwelijke personal trainer

Je hebt bij ons de optie om met een vrouwelijke trainer samen te werken. Wellicht is dat de laatste drempel die we voor je weghalen om nu echt zonder excuses aan je eigen geluk en gezondheid te werken.

Maakt het je niet uit of train je liever met een manneljke personal trainer samen? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast kun je bij Fitbody ook groepstrainingen volgen. Bij deze zogenaamde Small Group Trainingen train je met maximaal 4 personen, zodat de trainer jou nog steeds maximaal kan begeleiden. 

Wil je meer informatie over het trainen in de privé gym of wil je contact met de trainer om de mogelijkheden te bespreken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!