Vrouwelijke personal trainer
in Breda

Ben jij op zoek naar een rustige sportschool in Breda waar je ongestoord kunt sporten? Naar een vrouwelijke personal trainer die jou helpt bij het sporten om jouw persoonlijke doelen te bereiken? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres! Wij verzorgen personal training, afgestemd op jouw wensen. Train je graag met een vrouwelijke personal trainer? Dat is mogelijk bij Fitbody, want bij ons werken meerdere vrouwelijke personal trainers. In onze exclusieve sportschool in Breda kun je onder goede begeleiding werken aan jezelf en jouw sportieve doelstellingen.

De voordelen van Fitbody:

 • Trainen in een private gym zonder pottenkijkers
 • Begeleiding van vrouwelijke personal trainers
 • Trainingsprogramma gericht op jouw doelen en wensen
 • Coaching op training en voeding

Start met Personal Training!

Plan jouw vrijblijvende kennismaking.

Personal Training vrouwen Breda - Fitbody

Stok achter de deur

We weten allemaal dat sporten goed is voor je. Toch blijft het soms lastig om de stap naar de sportschool te maken. Je voelt je niet comfortabel in een drukke sportschool of je twijfelt over of je wel de juiste oefeningen doet. Want hoe weet je nu welke oefeningen goed zijn voor jouw doelen en voer je ze wel goed uit? En dan heb je ook al die mannen en vrouwen die al superfit zijn. Wij snappen dat dit best intimiderend over kan komen.

Daarom is Personal Training bij Fitbody de oplossing! Wij zijn jouw stok achter de deur om regelmatig te sporten. Ongestoord, écht persoonlijke begeleiding door een personal trainer of personal trainster, op maat gemaakte trainingsschema's voor een gerichte aanpak en coaching en eventuele hulp bij voeding. Als je op zoek bent naar een sportschool voor vrouwen of vrouwelijke personal trainers in Breda, ben je bij ons aan het juiste adres.

Over Fitbody

Personal trainer vrouw in Breda

Bij Fitbody vind je verschillende vrouwelijke personal trainers of personal trainsters. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen op een plezierige, fijne en veilige manier kan sporten. Of het nu gaat om personal training, small group trainingen of duo training: bij Fitbody vind je de vorm van personal training die je zoekt. Onze vrouwelijke personal trainers stellen voor jou een gepersonaliseerd schema samen om jouw persoonlijke doelen te gaan bereiken door middel van regelmatig sporten. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar trainingsoefeningen, maar ook naar voeding en het dagelijks leven. We willen namelijk dat je het langer dan 10 weken vol kunt houden, zodat het zorgt voor balans in jouw leven. Zo behaal je dit keer wel de gestelde doelen!

We zetten ons trainingsaanbod voor je op een rij.

Personal training

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Bij Fitbody helpen we jou om die doelen te bereiken! Of je nu wil afvallen, fitter of sterker wil worden of werken aan je (mentale) gezondheid. Met Personal Training jouw vrouwelijke personal trainster ga je aan de slag om dit doel te bereiken. In alle rust, op jouw eigen tempo en moet alle aandacht voor jouw vooruitgang. Dat is het enige dat telt!

Small Group Training

Sport je liever in een kleine groep met een aantal anderen? Dat kan met Small Group Training. In groepen van maximaal 4 personen ga je aan de slag onder begeleiding van een ervaren trainer. Je krijgt dezelfde persoonlijke aandacht en begeleiding, maar traint in een kleine groep in plaats van 1-op-1.

Duo Personal Training

Train je graag samen met iemand die je goed kent? Je partner, een vriend of vriendin, broer of zus, collega of 'gymbuddy'? Met Duo Training kun je samen Personal Training volgen bij een van onze (vrouwelijke) personal trainers.

Bekijk ons trainingsaanbod
Vrouwelijke personal trainer in Breda

Personal Training in prive studio's

Bij Fitbody sport je ongestoord in onze privé studio's, waardoor je geen last hebt van pottenkijkers of andere drempels van een gewone sportschool. Jouw personal trainer, mannelijke personal trainer óf vrouwelijke personal trainer, zorgt ervoor dat je op de meest efficiënte manier richting jouw doelen traint en natuurlijk met de juiste techniek.

Ook op het gebied van voeding helpen we je en krijg je advies en coaching. Ook buiten de trainingen om kan je contact zoeken met je personal trainer zodat je altijd iemand hebt waar je bij terecht kan met vragen of voor advies.

Tarieven Personal Training

Zoals gezegd heb je bij Fitbody de optie om met een vrouwelijke trainer samen te werken. Wellicht is dat de laatste drempel die we voor je weghalen om nu echt zonder excuses aan je eigen geluk en gezondheid te werken. Vermeld simpelweg bij jouw aanvraag dat je graag met een vrouwelijks personal trainer wil sporten en we gaan het voor je regelen!

Je hebt bij Fitbody verschillende pakketten met betrekking tot personal training. Het best is natuurlijk om sporten een vast onderdeel te maken van je week, bijvoorbeeld door een vaste dag trainen in te plannen. Met een abonnement bij Fitbody ben je verzekerd van een wekelijks moment sporten met jouw personal trainer. Hieronder vind je de tarieven voor personal training bij Fitbody:

 • 1 training per week vanaf 54 euro per week
 • 2 trainingen in de week vanaf 108 euro per week
 • 3 trainingen in de week vanaf 150 euro per week


Tarieven Small Group Training

Daarnaast kun je bij Fitbody ook groepstrainingen volgen. Bij deze zogenaamde Small Group Training train je met maximaal 4 personen, zodat de trainer jou nog steeds maximaal kan begeleiden. Deze groepstrainingen vinden plaats in de avonden en op zondagochtend. Je kunt ervoor kiezen om een losse training te boeken of een abonnement. Hieronder vind je de tarieven voor Small Group Trainingen:

 • Losse trainingen 20,- per training (duur 60 min.)
 • 1 training per week voor 85,- per maand
 • 2 trainingen per week voor 160,- per maand
 • 3 trainingen per week voor 225,- per maand

Wil je meer informatie over het trainen in de privé gym of wil je contact met de trainer om de mogelijkheden te bespreken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op

Maak kennis met onze (vrouwelijke) personal trainers

Bij Fitbody zetten we alles in het teken van jouw succes! We willen dat jij plezier gaat krijgen in het sporten en zo jouw sportieve doelen bereikt. Daarom vinden we het belangrijk dat jij sport bij de personal trainer die je beste ligt. Onze personal trainers hebben allemaal hun eigen specifieke kwaliteiten. Ben je benieuwd naar hun verhaal of wil je meer weten? Maak via onderstaande link kennis met onze personal trainers!

Maak kennis met onze trainers

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen