Vrouwelijke personal
trainer in Breda

Wil jij in alle rust kunnen trainen bij een vrouwelijke personal trainer in Breda? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres! Bij Fitbody verzorgen we personal training speciaal voor vrouwen, door vrouwen. In onze exclusieve sportschool kun je onder goede begeleiding werken aan jezelf en jouw sportieve doelstellingen. De voordelen van Fitbody:

  • Trainen in een private gym zonder pottenkijkers
  • Hulp bij het stellen én behalen van realistische doelen
  • Een trainingsprogramma gericht op jouw doelen en wensen
  • Coaching tijdens en na de training op het gebied van voeding

Plan jouw gratis kennismakingssessie

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een vrouwelijke personal trainer bij Fitbody uit Breda!

Personal Training vrouwen Breda - Fitbody

Je wil wel naar de sportschool, maar…

We weten allemaal dat sporten goed is voor je. Toch blijft het lastig om de stap naar de sportschool te maken. Want hoe weet je nou welke oefeningen goed zijn voor jouw doelen? En voer je ze wel goed uit?

En dan heb je ook nog al die mannen en vrouwen die al superfit zijn. Wij snappen dat dat best intimiderend over kan komen. En daarom is Personal Training bij Fitbody de oplossing!

Leer ons team kennen!
Vrouwelijke personal trainer in Breda

Trainen in prive studio's

Bij FitBody train je in alle rust in een exclusieve sportschool waardoor je geen last hebt van pottenkijkers of andere drempels van een gewone sportschool. Je trainer zorgt ervoor dat je op de meest efficiënte manier richting jouw doelen traint en natuurlijk met de juiste techniek.

Ook op het gebied van voeding helpen we je en krijg je advies en coaching. Ook buiten de trainingen om kan je contact zoeken met je coach zodat je altijd iemand hebt waar je bij terecht kan.

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Trainen met een vrouwelijke personal trainer

Je hebt bij ons de optie om met een vrouwelijke trainer samen te werken. Wellicht is dat de laatste drempel die we voor je weghalen om nu echt zonder excuses aan je eigen geluk en gezondheid te werken.

Maakt het je niet uit of train je liever met een manneljke personal trainer samen? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast kun je bij Fitbody ook groepstrainingen volgen. Bij deze zogenaamde Small Group Trainingen train je met maximaal 4 personen, zodat de trainer jou nog steeds maximaal kan begeleiden. 

Wil je meer informatie over het trainen in de privé gym of wil je contact met de trainer om de mogelijkheden te bespreken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!