Personal Training FitBody Breda

Personal Training: hoe gaan we jou helpen?

Als je fysieke begeleiding wil om te werken aan je gewicht, (mentale) gezondheid en uiterlijk is personal training de beste investering die je kunt doen. Bij Fitbody draait het vooral om het eerste deel van de term: personal. Wij zijn er voor jou! Jij hebt jouw eigen, persoonlijke doelen. Misschien zijn jouw doelen fysiek en wil je graag afvallen, aankomen of kracht opbouwen. Misschien wil je met meer zelfvertrouwen door het leven gaan. Of misschien heb je zelf wel een heel specifiek doel om te gaan sporten. Wat het doel ook is: het is je nog niet gelukt. Tot nu toe. Want wij gaan je helpen. 

Vraag gratis proeftraining aan

Wat mag je van Personal Training verwachten?

Als je je bij ons aanmeldt willen we je eerst beter leren kennen. We plannen een intakegesprek in (fysiek of telefonisch) zodat we je huidige situatie goed in kaart kunnen brengen. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor jouw vragen omtrent de trainers, de studio of onze werkwijze. We willen graag weten wat je doelen zijn, maar ook waarom je deze nog niet hebt behaald. Hierbij kijken we ook naar de verschillende factoren die hier van invloed op kunnen zijn (werk, privé en sociale omgeving). Met deze informatie en onze jarenlange ervaring als trainer en coach maken wij een opzet van het plan dat voor jou het meest geschikt is.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Persoonlijk trainingsplan

Jouw persoonlijke trainingsplan wordt uitgezet in drie even belangrijke pijlers:

  • Training
  • Voeding
  • Coaching

Training

Naast je voeding en coaching gaan we natuurlijk ook flink trainen. Tijdens de eerste training willen we een zo goed mogelijk beeld krijgen van je lichaam (kracht, balans, uithoudingsvermogen). Vanuit hier gaan we elke training een stapje vooruit. Ook hier geldt: wij passen ons aan jouw tempo aan. Hier is geen goed of slecht in. Het enige dat telt, is dat jij beter wordt dan jij voorheen was.

Voeding

Eten is emotie, gezellig en vooral lekker: als Fitte Bourgondiërs snappen wij dat maar al te goed! Dit betekent echter niet dat je ongestraft alles kunt eten zonder daarbij aan te komen. Je leert bij ons om te gaan met jouw specifieke voedingspatroon. Je ontvangt dan ook geen voedingsschema met uitgeschreven maaltijden van ons. Dit is geen effectieve manier om op lange termijn een dieet vol te houden. Wij gaan juist aan de slag met het eten dat je reeds eet, om vanuit daar de noodzakelijke aanpassingen te maken om gezonder en fitter door het leven te gaan

Coaching

Als personal trainer geven we je natuurlijk training en werken we aan een gezond en gebalanceerd voedingspatroon, maar de belangrijkste rol die wij hebben is die van coach. Om je doelen te behalen is er een mate van gedragsverandering nodig op de lange termijn. Je hebt immers niks aan een dieet of training dat je niet langer dan 10 weken vol kunt houden. Stap voor stap gaan we op zoek naar de perfecte balans in jouw leven.

We coachen je niet alleen tijdens de trainingen, ook buiten de training om staan we voor je klaar. Heb je een feestje en weet je niet wat je het beste kunt eten? Heb je een vraag over iets dat je hebt gehoord of gelezen? Je kan altijd contact opnemen met je coach. Zo sta je er nooit alleen voor en staat niks je in de weg om succesvol te zijn!

Privé studio Fitbody Personal Training

Personal Training in Privé studio's

Als je aan het trainen bent is het natuurlijk het fijnst als je dit kunt doen in alle rust, zonder te hoeven wachten op mede-sporters en zonder pottenkijkers. Ook dan is Fitbody de juiste keuze voor jou, want bij ons train je in één van onze privé studio's in het centrum van Breda. Zo weet je zeker dat je in alle rust kunt werken aan jouw persoonlijke doelen. Onze studio's zijn voorzien van professionele trainingsapparatuur voor elke vorm van training.

Tarieven van Personal Training

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende personal training pakketten. Ben je niet in de gelegenheid om elke week te trainen? Dan is een rittenkaart de meest logische optie. Je betaalt per training, zonder verplichting.

  • Rittenkaart al vanaf 65 euro per training (o.b.v. 10 ritten)

Onze ervaring leert echter dat het erg belangrijk is om sporten onderdeel te maken van je week. Met een abonnement ben je verzekerd van je wekelijkse moment van coaching en training. Je hebt een stok achter de deur om te blijven trainen én het scheelt ook nog eens in de kosten voor personal training omdat je vakanties reeds zijn ingecalculeerd.

  • 1 training per week vanaf 54 euro per week
  • 2 trainingen in de week vanaf 108 euro per week
  • 3 trainingen in de week vanaf 150 euro per week
  • 1 DUO-training per week vanaf 36 euro per persoon per week

Vragen over onze pakketten en tarieven?