Duo Training
Samen sporten, persoonlijke begeleiding

Sport jij het liefst samen met je partner of een vriend of vriendin? Dan is duotraining van Fitbody voor jou! Je kunt samen sporten onder professionele en persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer. Jullie trainen in een van onze privé studio's, zonder pottenkijkers, en krijgen als duo personal training. Zo werk je samen aan jullie sportieve doelen met een goede stok achter de deur om regelmatig te bewegen. 

Bij Fitbody helpen we je de juiste balans te vinden tussen fit en gezond leven én een Bourgondisch leven! Wil jij werken aan fysiske of mentale gezondheid en gezellig sporten met iemand anders? Vraag dan snel een proefles Duo training aan via het formulier en we zien je snel bij Fitbody!

Samen sporten is altijd leuker!

 

Starten met Duo training?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Duo Training: Stok achter de deur

Met duotraining heb je een ideale stok achter de deur om te blijven sporten! Je krijgt samen met jouw 'partner in crime' Personal Training van één van onze ervaren personal trainers. Een vast moment in de week om te sporten en te werken aan de sportieve doelen die jij hebt gesteld. Of je nu wat gewicht kwijt wil raken, wil werken aan jouw (mentale) gezondheid of simpelweg een goede balans wil houden met de biertjes of wijntjes die je in het weekend drinkt!

Iedereen kent het gevoel: je hebt absoluut geen zin om naar de sportschool te gaan. Je hebt geen energie, het is slecht weer buiten, je voelt je niet helemaal lekker. Dan is het handig om een extra steuntje in de rug te krijgen om tóch te gaan sporten. Met duotraining van Fitbody staat de afspraak met jouw sportvriend(in) en de trainer in de agenda. Samen sporten is kortom leuker dan alleen! Je geeft elkaar de motivatie om te gaan sporten en we weten zeker dat je je na dat uur Duo Training een stuk beter voelt en blij dat je geweest bent.

Vraag jouw proefles aan!
Personal Trainers van Fitbody Personal Gym Breda

Dit zijn de Fitbody-trainers

Kom je Duo Training, Personal Training of Small Group Training volgen bij Fitbody Breda? Dan kun je kiezen tussen een mannelijke of een vrouwelijke personal trainer! De keuze is aan jou wat je het fijnst vindt. We stellen in ieder geval onze personal trainers alvast aan je voor:

Lees meer over onze trainers

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen

Duo Personal Training: wat doet Fitbody?

Als jij geïnteresseerd bent in Duo Personal Training bij Fitbody willen we jullie natuurlijk eerst beter leren kennen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek én een proefles in waarin we elkaar beter leren kennen. Tijdens deze proefles kun jij jouw trainer vragen stellen over de training, onze studio's of onze werkwijze.

Samen stellen we vervolgens jullie sportieve doelen op die je wil gaan behalen en kijken we eventueel naar welke factoren hierop van invloed kunnen zijn (werk, privé, sociale omgeving). Het plan dat we opzetten heeft namelijk drie belangrijke pijlers: 

  • Training
  • Voeding
  • Coaching

Naast de wekelijkse training kunnen we ook helpen bij het leren omgaan met een specifiek voedingspatroon. Als Fitte Bourgondiërs snappen we maar al te goed dat je af en toe lekker wil eten en drinken! Bij Fitbody helpen we je echter om alles in balans te houden.

Lees meer over onze werkwijze
Sportschool in Breda bij Fitbody Personal Gym

Duotraining in Breda

Samen met jouw sportmaat of -partner trainen in Breda: dat doe je natuurlijk bij Fitbody. Onze privé studio's, gelegen aan de Tramsingel, zijn ingericht met professionele apparatuur en ingericht om het beste uit jouw training te halen. In onze studio's kun je in alle rust Personal Training volgen, zonder pottenkijkers en zonder te wachten op mede-sporters die de trainingsapparaten bezet houden. De ideale sportschool in Breda!

Kosten van Duotraining

De kosten van een Personal Trainer zijn uiteraard hoger dan een abonnement voor de sportschool. Duo Training is qua prijs natuurlijk wat aantrekkelijker dan Personal Training. Je volgt al Duo Training vanaf €36 per persoon voor één training per week. Daarbij krijg je natuurlijk ook de voordelen die bij de service van Fitbody horen. We stellen een persoonlijk sportprogramma voor je op, helpen je (indien gewenst) met een voedingsschema en zijn buiten de trainingen om beschikbaar voor coaching. Daarnaast volg je kosteloos door het hele jaar workshops over verschillende onderwerpen én ben je uitgenodigd voor de legendarische Fitbody borrels en BBQ's! 

Meer informatie over onze tarieven