Kosten Personal Trainer

Vind je het lastig om de motivatie op te brengen om te (blijven) sporten? Geen zorgen, je bent niet de enige. Misschien heb je wel eens gedacht aan Personal Training, maar vraag je je af: wat kost Personal Training nu eigenlijk? Bij Fitbody ben je aan het juiste adres voor Personal Training en Small Group Training. Wij zijn we namelijk jouw stok achter de deur! Wij hebben ervaren personal trainers die je graag helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Op deze pagina geven we meer informatie over de kosten van Personal Training. Je leest hier meer over onze tarieven en ons trainingsaanbod.

De voordelen van Fitbody:

  • Trainen in rustige omgeving in één van onze privé studio's
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren trainer
  • Coaching op het gebied van training én voeding

Start met Personal Training

Vraag jouw gratis kennismakingssessie aan.

Kosten personal trainers van Fitbody

Bij Fitbody maken we onderscheid tussen trainingspakketten en een rittenkaart. Kies je voor een pakket, dan kun je elke week een vast aantal momenten kiezen om te trainen. 

De tarieven van onze personal trainers op een rij:

  • 1 training per week vanaf €54 per week
  • 2 trainingen in de week vanaf €108 per week
  • 3 trainingen in de week vanaf €150 per week
  • 1 DUO-training per week vanaf €36 per persoon per week

Ben je niet in de gelegenheid om elke week te trainen? Dan is een Rittenkaart de meest logische optie. Je betaalt dan €65,- per training, zonder verdere verplichting.

Lees meer over Personal Training
Personal Training Breda | Fitbody

Investeren in een fit lichaam

Met alle verleidingen die op de loer liggen, is jouw gezonde levensstijl soms ver te zoeken. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook nog eens een drukke baan en maar weinig tijd voor jezelf. Bij Fitbody pak je dat momentje voor jezelf. Even weg uit de dagelijkse hectiek om jezelf in het zweet te werken. Naast begeleiding tijdens het trainen, coachen we je ook op het gebied van voeding en mindset. Zo helpen we jou de juiste balans te vinden tussen het ‘Bourgondisch genieten’ en gezond eten. Een echte investering in een fit en gezond leven, dus. Een investering die de kosten voor Personal Training meer dan waard is!

Meer weten? Neem contact met ons op!
Personal Trainer Fitbody Breda

Dit mag je verwachten van Fitbody

Bij Fitbody nemen we Personal Training letterlijk, want we leggen de nadruk op het woord 'personal'. We beginnen met een intakegesprek, want we willen je natuurlijk beter leren kennen. Zo komen we te weten wat jouw persoonlijke doelen zijn en welke factoren van invloed zijn op het behalen hiervan (werk, privé en sociale omgeving). Aan de hand van deze info en onze jarenlange ervaring maken we een trainingsschema en plan dat op maat gemaakt is voor jou. Een plan met drie belangrijke pijlers: training, voeding en coaching.

Jouw trainer staat altijd voor je klaar: natuurlijk tijdens de trainingen, maar ook buiten de training om. Heb je een vraag over voeding, over een oefening of iets dat je gehoord of gelezen hebt? Je kunt altijd contact opnemen met je coach. 

"Ik ga elke week met plezier naar de gym toe."

Thomas
Thomas

Techniek bijschaven en fit blijven

Deze referentie lezen
Personal Trainers Fitbody Personal Gym in Breda

Maak kennis met onze trainers!

Bij Fitbody Personal Training hebben we een team van ervaren personal trainers die voor jou klaarstaan. Je kunt zelf kiezen wat je fijn vindt: een mannelijke of een vrouwelijke personal trainer. We stellen onze trainers in ieder geval graag aan je voor:

  • Sander Hoogenboom - Personal Trainer & Online Coach
  • Ilse Janssens - Personal Trainer & Group Coach
  • Jeffrey Huijbregts - Personal Trainer & Online Coach
Lees meer over onze trainers

Sporten als onderdeel van je week

Onze ervaring leert dat het erg belangrijk is om sporten echt onderdeel uit te laten maken van jouw week. Dit zal resulteren in het sneller behalen van jouw doelen én meer plezier in het trainen. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de kosten.

Wil je meer nog weten over de kosten van een personal training bij Fitbody? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via de mail of door te bellen, SMS-en en WhatsAppen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!