Kosten Personal Trainer

Lastig he, om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen? Je hoeft het niet langer helemaal alleen te doen. Fitbody is jouw stok achter de deur! Wij hebben ervaren personal trainers die je graag helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Benieuwd naar de tarieven van onze personal trainers? We vertellen je er graag meer over.

  • Train in volledige focus in een prive-gym
  • 100% aandacht van onze ervaren trainers
  • Coaching op het gebied van training en voeding

Investeren in een fit lichaam

Met alle verleidingen die op de loer liggen, is jouw gezonde levensstijl soms ver te zoeken. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook nog eens een drukke baan en maar weinig tijd voor jezelf. Bij Fitbody pak je dat momentje voor jezelf. Even weg uit de dagelijkse hectiek om jezelf in het zweet te werken. Naast begeleiding tijdens het trainen, coachen we je ook op het gebied van voeding en mindset. Zo helpen we jou de juiste balans te vinden tussen het ‘Bourgondisch genieten’ en gezond eten.

Bekijk ons trainingsaanbod

Kosten personal trainers van Fitbody

Bij Fitbody maken we onderscheid tussen trainingspakketten en een rittenkaart. Kies je voor een pakket, dan kun je elke week een vast aantal momenten kiezen om te trainen. 

 

De tarieven van onze personal trainers op een rij:

  • 1 training per week vanaf €210 euro maand
  • 2 trainingen per de week vanaf €420 per maand
  • 3 trainingen per de week vanaf €575 per maand
  • 1 DUO-training per week vanaf €150 per persoon per maand

Ben je niet in de gelegenheid om elke week te trainen? Dan is een rittenkaart de meest logische optie. Je betaalt dan €60,- per training, zonder verdere verplichting.

Plan een Gratis Kennismakingsgesprek in

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Sporten als onderdeel van je week

Onze ervaring leert dat het erg belangrijk is om sporten echt onderdeel uit te laten maken van jouw week. Dit zal resulteren in het sneller behalen van jouw doelen én meer plezier in het trainen. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de kosten.


Wil je meer nog weten over de kosten van een personal training bij Fitbody? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via de mail of door te bellen, SMS-en en WhatsAppen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!