Wat kost een
Personal Trainer?

Vind je het lastig om de motivatie op te brengen om te (blijven) sporten? Geen zorgen, je bent niet de enige. Misschien heb je wel eens gedacht aan Personal Training, maar vraag je je af: wat kost een Personal Trainer nu eigenlijk? En waar vind ik een goede personal trainer die bij mij past?

Bij Fitbody ben je aan het juiste adres voor Personal Training en Small Group Training. Wij zijn we namelijk jouw stok achter de deur! Op deze pagina geven we meer informatie over de kosten van een Personal Trainer. Je leest hier meer over onze tarieven en ons trainingsaanbod.

De voordelen van Fitbody:

  • Trainen in rustige omgeving in één van onze privé studio's
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren trainer
  • Coaching op het gebied van training én voedingsadvies

Vraag gratis proefles aan

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kosten personal training Fitbody

Er zijn een aantal zaken belangrijk als je op zoek bent naar een geschikte personal trainer. Een van die vragen is uiteraard: wat kost een personal trainer? Want hoewel personal training een hele goede investering is, speelt de prijs ook een rol. Bij Fitbody betaal je een personal trainer per uur en maken we onderscheid tussen trainingspakketten en een rittenkaart. Kies je voor een pakket, dan kun je elke week een vast aantal momenten kiezen om te trainen onder onze professionele begeleiding. 

De tarieven van onze personal trainers op een rij:

  • 1 training per week vanaf €54 per week
  • 2 trainingen in de week vanaf €108 per week
  • 3 trainingen in de week vanaf €150 per week
  • 1 DUO-training per week vanaf €36 per persoon per week

Ben je niet in de gelegenheid om elke week te trainen? Dan is een rittenkaart de meest logische optie. Je betaalt dan €65,- per training, zonder verdere verplichting. Deze rittenkaart is voor onbepaalde tijd geldig en je kunt de trainingen, in overleg, inzetten wanneer je wilt.

Meer over Personal Training
Personal Training Breda | Fitbody

Investeren in jezelf

Met alle verleidingen die op de loer liggen, is jouw gezonde leefstijl soms lastig om vol te houden. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook nog eens een drukke baan en maar weinig tijd voor jezelf, waardoor sporten er al snel bij in schiet. Toch vind je een gezond lichaam en lekker in je vel zitten belangrijk en regelmatig sporten hoort daar zeker bij!

Bij personal training van Fitbody pak je dat momentje voor jezelf. Even weg uit de dagelijkse hectiek om jezelf in het zweet te werken. Naast begeleiding tijdens het trainen geven we je ook voedingsadvies en coachen we je ook als je niet traint. Zo helpen we jou de juiste balans te vinden tussen het ‘Bourgondisch genieten' en gezond eten. Personal training is dus een echte investering in een fit en gezond leven. Een investering die de kosten voor Personal Training meer dan waard is!

Meer weten? Neem contact met ons op!
Personal Trainer Fitbody Breda

Dit mag je verwachten van Fitbody

Bij Fitbody nemen we Personal Training letterlijk, want we leggen de nadruk op het woord 'personal'. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We beginnen met een gratis intake en proefles bij een van onze ervaren trainers, want we willen je natuurlijk beter leren kennen. Zo komen we te weten wat jouw persoonlijke doelen zijn en welke factoren van invloed zijn op het behalen hiervan (werk, privé en sociale omgeving). Aan de hand van deze info en onze jarenlange ervaring maken we een trainingsschema met krachttraining en/of cardiotraining en een plan dat op maat gemaakt is voor jou. Een plan met drie belangrijke pijlers: training, voeding en coaching.

Jouw trainer staat altijd voor je klaar: natuurlijk tijdens de trainingen, maar ook buiten de training om. Heb je een vraag over voeding, over een oefening in de sportschool of iets dat je gehoord of gelezen hebt? Je kunt altijd contact opnemen met je coach. 

Meer over Fitbody

"Ik ga elke week met plezier naar de gym toe."

Thomas
Thomas

Techniek bijschaven en fit blijven

Deze referentie lezen
Personal Trainers Fitbody Personal Gym in Breda

Maak kennis met onze trainers!

Bij Fitbody Personal Training hebben we een team van ervaren personal trainers die voor jou klaarstaan. Je kunt zelf kiezen wat je fijn vindt: een mannelijke of een vrouwelijke personal trainer. Je krijgt altijd de trainer die het best bij jou past. We stellen onze trainers in ieder geval graag aan je voor:

  • Sander Hoogenboom - Personal Trainer & Online Coach
  • Ilse Janssens - Personal Trainer & Group Coach
  • Jeffrey Huijbregts - Personal Trainer & Online Coach
Lees meer over onze trainers

Sporten als onderdeel van je week

De ervaring leert dat het erg belangrijk is om sporten echt onderdeel uit te laten maken van jouw week. Dit zal resulteren in het sneller behalen van jouw doelen, het zal meer motiveren én je meer plezier bezorgen in het trainen. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de kosten.

Wil je meer nog weten over de kosten van een personal training bij Fitbody? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via de mail of door te bellen, SMS-en en WhatsAppen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!