Bij sporten met een personal trainer denk je misschien al snel aan tot het gaatje gaan en een afgetraind lichaam. Ook bij FitBody kan dat als dat je ambitie is, maar het hoeft niet. Het is namelijk geen kwestie van alles of niets. Regelmatig bewegen en sporten, in combinatie met bewuste keuzes in je voeding, zorgt er ook al voor dat je fitter wordt én blijft. FitBody helpt je de vooruitgang te bereiken die bij jouw wensen en behoeften past. Zodat je trots en zelfverzekerd jouw unieke leven kunt leven!

Aan de basis van FitBody staat kwaliteit. Elke FitBody trainer, nu en in de toekomst, is een kei in het trainersvak. Logisch, want dat mag je ook wel verwachten als je je geld uitgeeft aan een personal trainer. Maar naast goede personal training heeft FitBody nog veel meer te bieden, en dat vind je niet zo gemakkelijk ergens anders.

Fitbody Personal Training Breda

Holistische benadering, duurzame vooruitgang

Bij FitBody staat plezier in het sporten voorop. Geen ‘moetje’ waar je jezelf elke week met tegenzin naartoe sleept, maar een plezierige toevoeging in je werkende en sociale leven. Dit kan alleen met een personal trainer waarbij je je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Dat is dan ook waar Sander en Ilse, de personal trainers van FitBody, naar streven.

Vanuit een gedeelde ambitie om mensen gezonder te maken, maar met een andere energie en uitstraling, voelt bijna iedereen wel een klik met één van beiden. Met groot empathisch vermogen coachen ze hun klanten richting een gelukkiger leven, waarbij ze verder kijken dan de fysieke training. Sporten alleen is namelijk nooit een oplossing, maar een middel in een totaalplaatje waarin vele factoren van invloed zijn.

Door vragen te stellen en te confronteren laten ze mensen kritisch kijken naar hun keuzes en gedrag in relatie tot de gestelde doelen. Persoonlijke coaching die helpt om duurzame vooruitgang te realiseren!

Maak kennis met het Fitbody team!

Fit zijn en bourgondisch genieten: een gouden duo

FitBody laat haar klanten zichzelf zijn, en onderscheidt zichzelf daarmee van de concurrentie. De persoonlijke aandacht, de ruimte en rust om in te trainen, de ongedwongenheid… voor veel nieuwe leden is het na de eerste ervaring bij FitBody een eyeopener dat sporten ook zo kan. Enerzijds met veel persoonlijke aandacht richting je eigen doelen werken, anderzijds toch het onderlinge contact in de groepstrainingen, de what’s app groep en borrels.

Gezellige momenten om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. En waarbij ook gewoon van een biertje of bitterbal genoten mag worden. Want fit zijn en bourgondisch genieten is volgens de filosofie van FitBody geen kwestie van kiezen, maar een gouden duo dat verrassend goed samengaat! Ontdek het zelf en plan een kennismakingsgesprek in

Plan jouw vrijblijvende kennismaking!