Personal training om fit te worden

Onder goede begeleiding en in alle rust werken aan je conditie om fitter en gezonder te worden? Dan zit je bij Fitbody goed, want wij gaan samen met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Onze personal training is gefocust op dat eerste woord: personal. Bij ons draait het namelijk om jou en jouw doelen. Wij gaan samen met jou een plan opstellen om ervoor te zorgen dat je jouw fysieke doel gaat behalen: fitter worden. Hoe gaan we dat doen? Dat leggen we je uit.

We starten met een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen. Zo weten wij meer van jouw huidige situatie, wat precies jouw doelen zijn en waarom het tot nu toe nog niet is gelukt om deze te behalen. We kijken hierbij natuurlijk ook naar de verschillende factoren (werk, privé, sociale omgeving). Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van training en coaching kunnen we met al deze informatie een persoonlijke plan opstellen waarmee we samen aan de slag gaan om jouw doel te behalen.

Bekijk ons trainingsaanbod!
Personal Training Fitbody Breda
Privé studio Fitbody Personal Training

Privé studio

Als je bij Fitbody komt trainen, kan dat in alle rust en zonder pottenkijkers. Wij hebben namelijk verschillende privé studio's waar jij samen met jouw trainer kan trainen. Zo weet je zeker dat je niet gestoord wordt en je niet hoeft te wachten op mede-sporters. Al onze privé studio's zijn bovendien voorzien van professionele trainingsapparatuur voor elke vorm van training.

Tarieven

Bij Fitbody kun je kiezen uit verschillende pakketten op het gebied van Personal Training. Ben je bijvoorbeeld niet in staat om iedere week te trainen? Dan is een Rittenkaart de beste oplossing. 

  • Rittenkaart al vanaf 63 euro per training (o.b.v. 10 ritten)

Wil jij sporten echt onderdeel maken van je routine en iedere week komen trainen? Dan ben je met een abonnement verzekerd van wekelijks minimaal één personal training. Zo heb je een stok achter de deur om te blijven trainen en het scheelt ook nog eens in de kosten.

  • 1 training per week vanaf 53 euro per week
  • 2 trainingen in de week vanaf 104 euro per week
  • 3 trainingen in de week vanaf 143 euro per week
  • 1 DUO-training per week vanaf 35 euro per persoon per week