Afvallen in Breda
Wij helpen je!

Ben jij woonachtig in Breda of omstreken en wil jij graag onder begeleiding afvallen en fitter worden? Dan ben je bij Fitbody en onze ervaren personal trainers aan het juiste adres! Wij helpen jou met de juiste begeleiding afvallen en fitter worden in een van onze privéstudio’s in het centrum van Breda.

Sporten is natuurlijk een goed begin, maar afvallen gaat ook om de juiste voeding. Daarom is jouw eigen Personal Trainer ook jouw voedingscoach. Hij of zij geeft je de juiste tips en handvaten om echt stappen te maken. Afvallen in Breda begint bij Fitbody!

  • Trainen met een ervaren Personal Trainer
  • Privé studio's om in te trainen
  • Voedingsadvies voor het beste resultaat
  • Écht persoonlijke aandacht

Gratis adviesgesprek

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Afvallen: waar begin je?

Wil je graag wat kilo’s afvallen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je al zo vaak begonnen en gestopt met diëten dat je het niet meer op twee handen kunt tellen? Wij helpen je er graag bij. Wij begrijpen maar al te goed dat afvallen erg lastig is. Daarom bieden we jou persoonlijke begeleiding in het hele traject, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten! 

Vraag jouw gratis proefles aan

De werkwijze van Fitbody

Als jij je bij ons aanmeldt, plannen we allereerst een kennismaking in. Zo leren we elkaar beter kennen. In dit gesprek gaan we ook jouw huidige situatie in kaart brengen en jouw doelen identificeren. Tijdens dit gesprek staat het je natuurlijk vrij om ons alles te vragen over onze manier van werken, de trainers of andere vragen waar je mee zit.

Wanneer we een goed beeld hebben van jou, je huidige situatie en je doelen maken we een op maat gemaakt plan en kunnen we aan de slag. Jij bent bij Fitbody gekomen voor afvallen en fitter worden, hier gaan we dan ook hard voor werken. Eerst kijken we waar je staat en wat je kunt, daarna komt er steeds iets bovenop om het maximale uit jou te halen. We passen ons uiteraard aan aan jouw tempo, want dat is het juiste tempo.

Onze personal trainers zijn daarnaast ook afvalcoach, want ze gaan helpen met je voeding. We maken een op maat gemaakt voedingsschema voor jou. In dit voedingsschema gaan we niet per maaltijd vertellen wat je moet eten, maar we passen het voedingsschema aan aan jouw huidige voedingspatroon. Je zult merken dat je met de juiste aanpassingen al snel verandering gaat zien.

Meer over onze werkwijze

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Wat is een goed tempo om af te vallen?

De belangrijkste regel die je moet hanteren wanneer je af wilt vallen is: hanteer een calorietekort. Dit houdt in dat je minder calorieën moet binnenkrijgen dan dat je er verbrand. Omdat je lichaam te weinig calorieën binnenkrijgt moet het de rest uit je vetreserves halen.

Je kan natuurlijk flink wat kilo's kwijtraken in een klein aantal weken, maar de kans dat je dit op de lange termijn kan volhouden is erg klein. De kans is namelijk groot dat je, nadat je flink wat kilo’s bent afgevallen in korte tijd, weer terugvalt in je oude patroon. Echter, de reden dat je bent aangekomen is je oude patroon. Je moet dus op zoek gaan naar een langetermijnoplossing, waardoor je je leven lang niet meer op dieet hoeft. 

Door eerst te kijken naar je huidige voedingspatroon kan je hier wat aanpassingen in maken en hoef je je voedingspatroon niet helemaal om te gooien. Door kleine aanpassingen te doen voelt je ‘dieet’ als een normaal iets.

Meer info over in een gezond tempo afvallen

Hou houd je afvallen vol?

Afvallen op zichzelf is al moeilijk genoeg, maar het afvallen volhouden is nog een stuk lastiger. De kans is namelijk aanwezig dat je, wanneer je een aantal kilo’s kwijt bent, weer terugvalt in je oude patroon. Hierdoor kom je weer aan en kan je helemaal opnieuw beginnen. Om dit vol te houden is het belangrijk dat je een langetermijnplan hebt. Onze personal trainers kunnen samen met jou een persoonlijk langetermijnplan maken zodat jij je doelen kan behalen en behouden.

Personal Training: jouw stok achter de deur

Voor veel mensen is de drempel om naar de sportschool in Breda te gaan te hoog. Bang dat de oefeningen niet lukt, dat je toch geen progressie gaat boeken of oncomfortabel met de drukte om je heen. Een personal trainer in een privé studio kan daarmee helpen. Wanneer je bij een Personal Trainer in Breda gaat trainen is die drempel een stuk lager. Fitbody bied onder andere 1-op-1 trainingen aan. Tijdens deze training is je Personal Trainer alleen met jou bezig en train je dus alleen, onder goede begeleiding van jouw eigen trainer.

Voor iedereen die graag sport met een vriend of vriendin bieden wij ook Duo Training aan. Door samen een vast moment in de week af te spreken en samen te werken aan jullie doelen heb je de ideale stok achter de deur.

Ook bieden we bij Fitbody Small Group Training aan. Tijdens deze Groepstraining sport je samen met maximaal drie andere sporters. Zo blijft er genoeg ruimte over voor jou om te trainen en kan de trainer alle sporters goed coachen. Zo zorgen we ervoor dat fitness laagdrempelig wordt, maar behouden we wel de hoge kwaliteit van de persoonlijke begeleiding.

Bekijk ons Trainingsaanbod

Vrouwelijke personal trainer

Voor wie liever aan de slag gaat met een vrouwelijke personal trainer hebben wij de perfecte oplossing: in onze sportschool in Breda hebben wij namelijk ook fantastische vrouwelijke personal trainers in dienst. Wellicht is dat de laatste drempel die we voor je weghalen om nu met een gerust hart het maximale uit je lichaam te halen.

Wil u graag afslanken en bent u geïnteresseerd geraakt in persoonlijke begeleiding in de meest persoonlijke sportschool in Breda? Neem dan contact met ons op en we plannen direct de eerste (kennismakings)training in één van onze privéstudio’s, onder begeleiding van onze ervaren personal trainers.