Personal trainer Prinsenbeek
Écht persoonlijk

Wil jij werken aan een betere conditie, aan een betere (mentale) gezondheid of simpelweg een paar kilo kwijtraken? Dan is personal training de juiste manier! Personal training is een investering in jezelf. Ga aan de slag met jouw persoonlijke doelen en vindt de balans die jij fijn vindt!

Bij Fitbody vinden we het belangrijk dat jij de balans vindt tussen fit en gezond én Bourgondisch leven! In onze privé studio's gaan we daarom met jou aan de slag om die balans te vinden. Sporten is belangrijk, maar genieten van het leven net zo. Wil je meer weten over Personal Training bij Fitbody of een gratis proeftraining aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in en wie weet zien we jou binnenkort.

Gratis proeftraining aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Fitbody: écht persoonlijke Personal Training

We hebben allemaal wel eens geen zin om te gaan sporten. Weinig energie, geen tijd, te druk in de sportschool: je kunt de excuses wel. Maar dat sporten heel goed voor je is, zowel fysiek als mentaal, weten we ook allemaal. Sporten met een personal trainer is een echte stok achter de deur, jouw vaste moment(en) in de week om intensief te bewegen en echt te werken aan jouw persoonlijke doelen. Bij Fitbody krijg je bovendien écht persoonlijke begeleiding van een van onze personal trainers. Zowel tijdens de training als daarbuiten.

Meer info over Personal Training

Wat mag je van Fitbody verwachten?

Bij Fitbody is Personal Training ook écht persoonlijk. Wat betekent dat? Dat begint met een intakegesprek en proeftraining waarin we bekijken wat de huidige situatie is en waar we starten. Natuurlijk is daar ook alle ruimte voor jouw vragen over onze trainers, studio of werkwijze. Samen met jouw persoonlijke trainer ga je vervolgens kijken hoe we jouw doelen kunnen behalen. Welke stappen moeten we zetten om die doelen te behalen? We kijken bijvoorbeeld naar je dagelijkse routine en je naar je eetpatroon en geven mogelijk voedingsadvies of stellen een voedingsschema op. Je krijgt van ons professionele begeleiding over de gehele linie, zowel tijdens het sporten als daarbuiten.

Heb je interesse in een proeftraining of wil je meer weten over Fitbody? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Neem contact op

Duo Training: samen sporten

Sport je liever met je partner of een vriend of vriendin? Ook dat kan bij Fitbody dankzij Duo Training! Je krijgt dezelfde persoonlijke aandacht als met Personal Training, maar kunt wel lekker samen sporten. Zonder pottenkijkers, zonder de drukte van een sportschool: een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Bovendien is Duo Training natuurlijk ook financieel wat aantrekkelijker dan Personal Training. Wil je meer weten over onze Duo Training? Klik dan op onderstaande link.

De voordelen van Duo Training

  • Gezellig samen sporten: jouw stok achter de deur
  • Persoonlijke begeleiding van personal trainer
  • Privé studio's zonder pottenkijkers, drukte
  • Goedkoper dan 1-op-1 Personal Training
Meer info over Duo Training

Small Group Training

Sport je liever in een kleine groep? Ook dat is bij Fitbody mogelijk door middel van Small Group Training. Deze groepslessen, in groepen van maximaal 4 personen, maken sporten leegdrempelig én effectief. Onze personal trainers hebben voor iedere deelnemers persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding. Small Group Training is dus ideaal om te starten met sporten en om jouw doelen te behalen. Bovendien sport je in onze privé studio's, waar je geen last hebt van pottenkijkers of de drukte van een sportschool.

De voordelen van Small Group Training

  • Eigen trainingsschema afgestemd op jouw doelen en voorkeuren
  • Ervaren personal trainers met persoonlijke begeleiding
  • Advies over jouw training en voeding
  • Trainen in rustige privé studio's
Meer info over Small Group Training

"Ik ga elke week met plezier naar de gym toe."

Thomas
Thomas

Techniek bijschaven en fit blijven

Deze referentie lezen