Fitness groepstrainingen
bij Fitbody

In kleine groepen werken aan jouw sportieve doelstellingen? Fitness groepstraining bij Fitbody is laagdrempelig en effectief! Met een ervaren trainer werk jij, in groepen van maximaal vier personen, aan jouw persoonlijke doelen. Dat allemaal in alle rust in een van onze privé studio's!

Fitbody Personal Gym is de meest persoonlijke sportschool in Breda. Wij helpen je graag om te starten met sporten en jouw doelen te gaan behalen. Wil je een gratis kennismaking of eerste proefles aanvragen? Laat dan je gegevens achter in het formulier op deze pagina en we bellen of mailen je zo snel mogelijk!

Ben jij er klaar voor?

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis kennismaking of proefles.

Small Group Training

Bij Fitbody vinden we het belangrijk dat jij persoonlijke begeleiding ontvangt tijdens de training, zelfs tijdens een fitness groepstraining. Daarom zijn de groepen tijdens deze trainingen niet groter dan vier personen. Onze ervaren trainers kunnen op deze manier iedereen nog steeds de persoonlijke aandacht geven die je verdient. Wij noemen dat Small Group Training. Deze trainingen zijn ideaal om te starten met sporten en op deze manier jouw sportieve doelen te behalen!

Boek nu jouw gratis eerste groepsles

De nadruk op persoonlijk

Door te gaan sporten investeer je in jezelf. Je neemt actief de beslissing om aan jouw persoonlijke doelen te gaan werken en om zo de juiste balans te vinden tussen fit en gezond leven en af en toe toch lekker eten of een biertje of wijntje te nemen. Bij Fitbody snappen we die balans maar al te goed. We vinden het daarom belangrijk om jou daarin persoonlijk te begeleiden. Dit doen we natuurlijk tijdens de trainingen, maar zeker ook daar buiten. Je krijgt van ons namelijk ook advies over je voeding en coaching. Al deze zaken zijn van invloed op het wel of niet halen van jouw doelen. Als je de juiste balans weet te vinden in deze drie elementen, weten we zeker dat jij jouw doelen dit keer wél gaat behalen!

Ook voor Personal Training

Wil je toch liever 1-op-1 begeleiding van een trainer en in alle rust trainen? Dat kan natuurlijk ook bij Fitbody, want wij geven tevens Personal Training. Tijdens deze training ligt alle aandacht op jou. Onze ervaren trainers zetten een persoonlijk plan voor je op en gaan hier samen met jou mee aan de slag. Daarbij passen we ons aan jouw tempo aan, daar is geen goed of slecht in. Het enige dat telt is dat jij iedere training beter wordt dan je daarvoor was. 

Wil jij weten wat Personal Training bij Fitbody precies inhoudt? Lees dan verder via onderstaande link.

Lees meer over Personal Training

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen