Sporten met een personal trainer

Ben jij op zoek naar een personal trainer om mee te sporten? Een stok achter de deur of juist extra motivatie om meer te gaan sporten? Dan ben je bij Fitbody aan het juiste adres. Wij gaan samen met jou aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doelen en op zoek naar de juiste balans tussen fit worden en Bourgondisch leven!

Wil je meer weten over onze aanpak of ons trainingsaanbod? We nodigen je graag een keer uit voor een bakje koffie of een kennismakingssessie in onze private gym. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Écht persoonlijke training

Of je nu wil werken aan je gewicht en een paar kilo wil afvallen, of een betere conditie wil opbouwen, fitter worden en je beter in je vel voelen. Wat je doel ook is: bij Fitbody gaan we je helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Want welke doelen je ook hebt om te gaan sporten: personal training is de beste investering die je kunt doen.

Bij Fitbody vinden we juist dat eerste woordje belangrijk: personal. Wij zijn er namelijk om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Jij staat centraal, zowel tijdens de trainingen als daarbuiten. 

Bekijk ons trainingsaanbod

Training, voeding, coaching

Bij Fitbody staat training natuurlijk centraal, maar dat is niet het enige waar we je mee helpen. We zetten namelijk samen met jou een plan op dat rust op drie even belangrijke pijlers:

  • Training
  • Voeding
  • Coaching

Door middel van een intakegesprek leren we je graag beter kennen. Wat is je huidige situatie, wat zijn je doelen en wat heeft ervoor gezorgd dat je deze doelen tot nu toe nog niet hebt bereikt. Daarbij kijken we naar verschillende factoren die hier invloed op kunnen hebben (privé, werk en sociale omgeving) om een zo optimaal mogelijk plan te maken. In dat plan is dus ruimte voor de drie bovenstaande pijlers. Door deze pijlers te combineren halen we beste resultaat op jouw eigen tempo en manier. Stap voor stap gaan we op zoek naar de perfecte balans waar jij gelukkig van wordt!

Ervaren trainers

Als je investeert in sporten met een personal trainer, wil je natuurlijk een trainer die bij jou past én die een kei is in zijn vak. Dat is precies wat je bij Fitbody zult vinden! Wij hebben namelijk verschillende trainers die allemaal hun vak tot in de puntjes verstaan en waarvan er altijd één past bij de manier waarop jij wil sporten. Of je nu iedere sessie tot het gaatje gaat op weg naar een afgetraind lichaam, of simpelweg regelmatiger wil bewegen en gezonder wil eten. Bij Fitbody staat plezier in het sporten namelijk voorop. Het is geen 'moetje' waar je je iedere keer met tegenzin naartoe sleept. Bij Fitbody willen we dat je je op je gemak voelt en je helemaal jezelf kunt zijn. Dat is waar Sander, Ilse en Jeffrey, de personal trainers bij Fitbody, voor staan!

Wil je meer over ons weten? Klik dan op onderstaande link of bekijk de pagina 'Over ons'.

Maak kennis met onze trainers!

"Ik ga elke week met plezier naar de gym toe."

Thomas
Thomas

Techniek bijschaven en fit blijven

Deze referentie lezen