PT Breda
Persoonlijk en exclusief

Of je nu wil werken aan je conditie en fit worden, wil sporten ter verbetering van je (mentale) gezondheid of simpelweg een paar kilo wil afvallen: bij FitBody ben je aan het juiste adres. De Personal Trainers van FitBody zorgen ervoor dat jij jouw gestelde doelen haalt én blijft halen. We helpen je in alle facetten, zodat jij trots en zelfverzekerd jouw unieke leven kunt leven. 

  • Personal training
  • Persoonlijk voedingsschema
  • Coaching binnen en buiten de training

PT Breda: de beste investering

Stel jij je elke keer weer doelen om te gaan sporten, maar lukt het niet om die te combineren met je drukke (en ongetwijfeld sociale) levensstijl? Dan is personal training (ook wel 'PT' genoemd) de uitkomst voor jou. Bij FitBody in Breda train je in onze personal gym en werk je aan je conditie, fitheid, (mentale) gezondheid of gewicht onder begeleiding en coaching van onze ervaren personal trainers. Daarmee is 'PT' de beste investering die je kunt doen!

Lees meer over personal training bij FitBody

Over FitBody: wie zijn wij?

Fit zijn en bourgondisch genieten: dat is de gouden combinatie waar wij bij FitBody naar op zoek zijn! Want laten we eerlijk zijn: we houden allemaal wel van lekker eten en een drankje op zijn tijd (wij in ieder geval wel). Bij FitBody staat plezier in het sporten daarom voorop. Het is geen 'moetje' waar je elke week of elke training weer tegenop ziet, maar een goede toevoeging aan je al bestaande leven. Geheel zoals jij het liefst sport.

Dus wil je volle bak trainen en elke keer tot het gaatje gaan? Of liever gaan voor regelmatig bewegen en sporten, in combinatie met bewuste keuzes in voeding? Het kan allemaal. Onze personal trainers coachen onze klanten met groot empatisch vermogen richting een gelukkiger leven, waarbij we ook verder kijken dan de fysieke training.

Meer weten over de aanpak van FitBody? Lees hier meer over ons!

Maak kennis met onze personal trainers

Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je personal trainer. Hij of zij is degene die jou begeleidt en gaat helpen om jouw doelen te bereiken. Dan moet er natuurlijk wel een goede samenwerking zijn zodat jij je tijdens het sporten op je gemak voelt. Daar staan we bij FitBody dan ook voor. We bieden een frisse en schone omgeving, een flesje water en een handdoek liggen voor je klaar en je traint op de muziek die jij fijn vindt. Alles om jou te inspireren en motiveren.

Wil je eens een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! Dat kan via de mail (info@fitbody.nl) of door te bellen, SMS-en en WhatsAppen (06 50 63 27 60). Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!

Maak kennis met ons team