Personal Training bij Fitbody in Breda

Personal Training

Wil jij gaan sporten om jouw sportieve doel te bereiken, maar heb je een extra steuntje in de rug nodig? Dan is Personal Training de manier om die doelen te bereiken! Bij Fitbody is personal training ook écht persoonlijk. Dat betekent dat jouw ervaren trainer niet alleen tijdens de training alle aandacht voor je heeft, maar je ook helpt buiten de trainingen om op het gebied van coaching en voeding.

Misschien is het jouw doel om een paar kilo af te vallen om beter in je vel zitten of wil je juist wat kilo's aankomen en kracht opbouwen. Of wil je simpelweg de juiste balans vinden tussen trainen en Bourgondisch genieten, zoals veel andere Fitte Bourgondiërs? Wat je reden ook is, wij gaan je helpen om jouw doel te bereiken!

Meer info over Personal Training
Small Group Training / Groepstraining Fitness bij Fitbody in Breda

Small Group Training

Heb je naast goede begeleiding van een ervaren personal trainer ook behoefte aan wat meer sociale contacten en gezelligheid tijdens de training? Dan zijn de Small Group Trainingen in onze privé gym iets voor jou. Wij werken, zoals de naam al zegt, met kleine groepen van maximaal vier personen. Zo weet je zeker dat de trainer nog alle aandacht voor je heeft en jouw persoonlijke begeleiding kan geven tijdens de training. Sporten wordt op deze manier laagdrempelig en leuk, ideaal om te starten met bewegen en jouw doelen te gaan behalen!

Dit mag je verwachten van Small Group Training bij Fitbody:

  • Gepersonaliseerd trainingsschema
  • Gezellig én efficiënt
  • Begeleiding van een ervaren trainer
  • Coaching en advies over voeding
  • Alle rust in onze privé studio
Meer info over Small Group Training