Persoonlijke Coach Breda
Fitbody ondersteunt je graag

Heb jij (sportieve) doelen die je graag wilt behalen? Maar ontbreekt het aan motivatie, doorzettingsvermogen of een plan van aanpak? Fitbody, gevestigd aan de Tramsingel in Breda, en haar persoonlijke coaches gaan je hierbij helpen! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelen en stellen we een plan op. Heb je deze nog niet? Dan helpen we je bij het bepalen van deze doelstellingen. Naast onze wekelijkse sportmomenten, zorgen we ook voor een persoonlijk voedingsschema, afgesteld op jouw lichaam en levensstijl.

  • Coaching in mindset, training en voeding
  • Train in alle rust in jouw private gym
  • 100% aandacht voor jou en jouw doelen

Persoonlijke Coach Breda

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal coach van Fitbody uit Breda!

Persoonlijke Coach Breda: Training, voeding en mindset

Naast het bieden van een intensieve workout, is ook personal coaching een van de belangrijkste pijlers van Fitbody. En dat doen we niet alleen tijdens de training. Train je bij Fitbody dan heb je ook buiten je uurtjes in onze private gym beschikking tot een coach die je begeleid op het gebied van voeding en mindset. Iedereen kan namelijk starten met sporten en gezond eten, maar niet iedereen kan dit goede voornemen vasthouden. Wij gaan je hierbij helpen! Naast een trainingsschema wat past bij jouw doelstellingen, stellen we een gezond en uitgebalanceerd voedingsschema op. Geen zorgen. Je mag echt nog wel een beetje “Bourgondisch genieten”. Balance is key!

Bekijk ons trainingsaanbod

Jij staat centraal!

Bij Fitbody staat het woord “persoonlijk” centraal. We vinden het super belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn. Ook organiseren we regelmatig een Fitbody borrel. Onder het genot van een drankje en bitterballen kun je dan meteen kennismaken met alle andere Fitte Bourgondiërs. Een leuk moment om al jullie sportieve ervaringen met elkaar te delen

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Gratis Intakegesprek Persoonlijke Coach in Breda

Voordat we aan de slag gaan, leren we je graag eerst kennen. Samen stemmen we af hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Hoe vaak per week wil je personal training? Wat is jouw eetpatroon? Wat zijn je doelen en waar liggen jouw valkuilen? 

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen op het gebied van training, voeding en mindset? Vraag dan een gratis intakegesprek aan of bel 06-50632760 en maak kennis met Fitbody! Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!