Personal Trainer voor Mannen

Is jouw motivatie soms ook ver te zoeken? Het blijft voor de meeste mannen erg lastig: gemotiveerd blijven om elke keer opnieuw naar de gym te gaan. Met Fitbody als stok achter de deur hoef je het niet langer helemaal alleen te doen. Ben jij op zoek naar een personal trainer voor mannen? Wij hebben ervaren personal trainers die je graag helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Afvallen, een betere conditie of simpelweg sterker en fitter worden? Fitbody gaat jou hierbij helpen!

  • Stap voor stap naar een fitter lichaam
  • Personal Coaching op het gebied van training en voeding
  • Training op maat en gericht op jouw doelstellingen

Personal Trainer Boeken?

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een Personal Trainer voor Mannen:

Personal trainer voor mannen in Breda

Ben jij op zoek naar een personal trainer voor mannen in Breda? Dan staat Fitbody voor je klaar. We hechten veel waarde aan het woord ‘personal’: jij staat centraal! Wat je doelen ook mogen zijn, fysiek of mentaal. Met de juiste professionele begeleiding gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen. Daarnaast bieden we, ook buiten het keiharde werken in de Personal Gym van Fitbody, persoonlijke coaching op het gebied van mindset. Op deze manier blijven wij je ondersteunen om niet in oude patronen te vervallen.

Personal trainer voor mannen die Bourgondisch willen blijven genieten

Met alle verleidingen die op de loer liggen, is het ook lastig om niet in die oude patronen te vervallen. Bij Fitbody draait het om een goede balans: fitter worden, maar toch Bourgondisch kunnen blijven genieten. Hierbij gaan wij jou ondersteunen! Zo helpen we je op weg met een gebalanceerd voedingsschema, een op maat gemaakt trainingsschema en coaching.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Kosten personal trainers van Fitbody

Of je wekelijks wilt trainen of alleen wanneer jij daar tijd en zin in hebt, voor beide gevallen heeft Fitbody een oplossing. Hierbij maken we onderscheid tussen trainingspakketten en een rittenkaart. Kies je voor een pakket, dan kun je elke week een vast aantal momenten kiezen om te trainen.

De tarieven van onze personal trainers op een rij:

  • 1 training per week vanaf €210 euro maand
  • 2 trainingen per de week vanaf €420 per maand
  • 3 trainingen per de week vanaf €575 per maand
  • 1 DUO-training per week vanaf €150 per persoon per maand


De andere mogelijkheid is dus het aanschaffen van een rittenkaart. Dit is de meest logische oplossing als je niet in de gelegenheid bent om iedere week te trainen. Je betaalt dan €60,- per training, zonder verdere verplichting.

"Sander is een echte professional: hij weet precies wat je aankunt en hoe je je grenzen kunt verleggen waardoor je steeds sterker wordt."

Debbie Lachman -
Debbie Lachman, -

Verloor 20KG

Deze referentie lezen

Onze ervaring leert echter dat het erg belangrijk is om sporten echt onderdeel uit te laten maken van jouw week. Dit zal resulteren in het sneller behalen van jouw doelen én meer plezier in het trainen. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de kosten.

Wil je meer weten over Personal Training voor Mannen bij Fitbody? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via de mail of door te bellen, SMS-en en WhatsAppen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord!