Personal Coaching Breda
Samen jouw doelen bereiken

Probeer je al tijden aan je conditie te werken en fit te worden, maar komt het nog niet van de grond? Of lukt het maar niet om die extra kilo's kwijt te raken? Dan kan Personal Coaching van Fitbody uit Breda je daarbij helpen. Samen met jou maken wij een plan om jouw doelen te bereiken en we helpen je erbij om deze doelstellingen te halen. Zowel in de sportschool met een personal trainer, als daarbuiten door middel van een gezond en uitgebalanceerd voedingsschema.

  • Perfecte balans in jouw leven
  • Coaching binnen en buiten training om
  • In alle rust sporten met je personal trainer

Personal Coaching Breda

Plan jouw vrijblijvende kennismaking met een personal trainer van FitBody uit Breda!

Personal Coaching Breda: van 'PT' tot voeding

Het behalen van gestelde doelstellingen kan wel eens tegenvallen, zeker als je ook wel van een Bourgonische levensstijl houdt. Dat snappen we bij FitBody als geen ander. Daarom gaat onze begeleiding verder dan dat ene uur (of meerdere uurtjes) sporten in de week. Tijdens een instakegesprek kijken we naar jouw wensen en doelen. Vervoglens stellen we samen een plan op om deze te bereiken. Dit plan omvat de sportmomenten, maar ook een voedingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je een aanpassing maakt in je levensstijl, om te voorkomen dat je motivatie na een aantal weken weer wegebt.

FitBody laat haar klanten zichzelf zijn. Met onze persoonlijke aandacht, de ruimte en rust om te trainen en de ongedwongenheid proberen we iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen. Daarnaast organiseren we ook groepstrainingen en heb je (als je dat wil) regelmatig contact met medesporters en je personal coach. Dat kan via WhatsApp, maar ook bij bijvoorbeeld een gezellige borrel. Momenten om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen en waarbij we ook gewoon van een biertje en een bitterbal genieten. Want fit zijn en bourgonidsch genieten gaat volgens de filosofie van FitBody prima samen: een gouden duo!

Lees meer over de werkwijze van FitBody!

Wat zijn de mogelijkheden van Personal Coaching in Breda?

Bij FitBody willen wij je graag helpen. Helpen om jouw doelstellingen te bereiken door middel van een persoonlijke aanpak. Daarom begint een traject bij ons altijd met een intakegesprek. Zo weten we precies wat jouw doelen zijn, maar ook waarom je deze nog niet hebt behaald. Daarbij kijken we natuurlijk naar verschillende factoren die van invloed zijn, zoals je werk- en thuissituatie en sociale omgeving. 

De aanpak van FitBody is onder te verdelen in drie facetten.

Training
Bewegen en sporten is een basiselement van gezonder worden. Tijdens de eerste training kijken we goed naar hoe jouw lichaam reageert op verschillende oefeningen, zodat we een volledig beeld krijgen (over je kracht, balans, uithoudingsvermogen). Daarna gaan we elke keer een stapje vooruit, natuurlijk op jouw eigen tempo. Dat passen we aan op de manier die jij het prettigst vindt. 

Voeding
Lekker eten en drinken: als Fitte Bourgondiërs snappen we maar al te goed dat dit belangrijk is voor je. Dat betekent echter niet dat je zomaar alles kunt eten, zonder daarbij aan te komen. Wij gaan samen met jou werken aan een bepaald voedingspatroon. Op die manier kun je dit ook op de lange termijn goed volhouden. 

Coaching
De belangrijkste rol die wij hebben is die van coach. Stap voor stap gaan we op zoek naar de juiste balans in jouw leven. Een balans die ervoor zorgt dat je de nieuwe levensstijl vol kunt houden, in plaats van na tien weken weer terugvallen in oude gewoontes. Daarom coachen we niet alleen tijdens trainingen, maar ook daarbuiten. We staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag over of je iets wel of niet kunt eten of over iets dat je hebt gehoord of gelezen? Je kunt altijd contact opnemen. Je staat er nooit alleen voor!

Gratis intakegesprek
Ben je benieuwd of Personal Coaching iets voor jou is? Vraag dan een gratis intakegesprek aan om kennis te maken met FitBody! 

Vraag hier jouw gratis intakegesprek aan