Summer body?
Fitte Bourgondiër!

Summer body? Wij zijn Fitte Bourgondiërs! In de zomer genieten van een terrasje of BBQ, maar ook lekker blijven sporten. Zo doen we dat bij Fitbody!

Bij Fitbody helpen we je de juiste balans te vinden tussen een fit lichaam en een Bourgondisch leven. Dat doen we met écht persoonlijke Personal Training of Small Group Training! Wil jij ook aan de slag? Vraag jouw gratis proeftraining aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

De voordelen van trainen bij Fitbody:

  • Ervaren Personal Trainers
  • Trainen in privé studio's
  • Persoonlijk trainings- én voedingsschema

Vraag jouw gratis proeftraining aan

Vul jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Personal Trainers van Fitbody uit Breda

Onze Personal Trainers

Wil je alvast een kijkje nemen wie onze Personal Trainers zijn? Sander, Ilse en Jeffrey stellen zichzelf alvast graag aan je voor!

Fitbody is geen fitness franchise. Wij geloven erin dat sporten het best gaat als je het leuk vindt. Dat betekent sporten in een omgeving waar jij jezelf kunt zijn, waar je je fijn voelt. Daarom ligt er een flesje water voor je klaar, kun je naar de muziek luisteren die jij leuk vindt en heb je alle ruimte en materialen zo effectief mogelijk te trainen. Wij willen ervoor zorgen dat sporten weer leuk wordt!

Maak kennis met onze trainers
Personal Training bij Fitbody in Breda

Personal Training: écht persoonlijk

Wil jij gezonder leven, wat extra hulp bij het sporten of simpelweg wat afvallen? Dan is Personal Training bij Fitbody de juiste manier! Wij helpen je om het sporten weer leuk te maken. Geen overvolle sportschool en lange wachtrijen bij de fitness apparaten, maar lekker een uur sporten op de manier zoals jij het wil. Dat alles onder begeleiding van een ervaren trainer die je helpt om jouw doelen te gaan behalen.

Tijdens de eerste kennismakingstraining ga je onder begeleiding van een van onze ervaren personal trainers aan de slag. Zo leer jij ons kennen en wij jou. We bespreken jouw trainingsdoelen en je kunt direct kijken of je een klik hebt met jouw trainer. Enthousiast geworden? Dan plannen we direct je eerste training in! 

Meer over Personal Training

"De persoonlijke aanpak van Fitbody zorgt ervoor dat je echt merkt dat je bezig bent om jouw doelen te behalen."

Rudy
Rudy

Betere conditie en meer spiermassa

Deze referentie lezen