De balans tussen fit en gezond leven en ook genieten van het Bourgondische leven. Het zoeken naar de juiste balans tussen die twee dingen is iets waar de meesten van ons dagelijks mee worstelen. Balansdagen, cheatmeals, diëten: iedereen doet het op zijn eigen manier, op zijn eigen tempo en met zijn eigen doelstellingen. Bij FitBody begrijpen we dat en gaan we jou helpen bij het bereiken van jouw doelen!

Personal Training Fitbody Breda

Fitte Bourgondiërs: in alle soorten en maten

Je vindt het belangrijk om fit te zijn (en te blijven), maar houdt net zoveel van een biertje op het terras en een lekkere pizza (oftewel: het Bourgondische leven). Het is een combinatie die veel Nederlanders aanspreekt en terecht! Het zijn deze levensgenieters die we ‘Fitte Bourgondiër’ noemen.

De Fitte Bourgondiër heb je in vele smaken en maten. Voor sommigen betekent het veel sporten en af en toe een biertje en cheatmeal voor de afwisseling. Voor anderen is het juist af en toe sporten om het lekkere eten en drinken te compenseren. Wat je doelstelling ook is, je doet het voor de juiste redenen én uiteindelijk met hetzelfde doel: gezond zijn en blijven, zowel mentaal als fysiek!

Personal Training Fitbody Breda

Training, voeding, coaching

Fit worden, zijn en blijven is niet altijd makkelijk. We hebben allemaal wel eens een slechte periode: geen motivatie om te sporten, te veel lekker eten en drinken en snackbuien. Een troost: het overkomt iedereen. Het betekent niet dat je ineens de controle kwijt bent en bij de pakken neer moet gaan zitten. Fit zijn en blijven gaat bij iedereen met vallen en opstaan.

Om je daarmee te helpen, ondersteunen wij je bij Fitbody niet alleen op het gebied van training maar óók op het gebied van voeding. We adviseren je met betrekking tot je voedingspatroon en nuanceren de boel als je per ongeluk een paar bitterballen teveel op hebt.

Lees meer over de werkwijze van Fitbody

Aan de slag!

Ben jij een fitte bourgondiër, maar kun je wel een beetje hulp gebruiken op het gebied van training, voeding en coaching? Dan ben je bij FitBody aan het juiste adres! Wij helpen je graag om de juiste balans te vinden tussen fit worden en lekker eten. Zo gaan we er samen voor om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Boek nu jouw kennismakingssessie in door te bellen of appen (06 50 63 27 50), mailen (info@fitbody.nl) of een bericht te sturen.