Semi Personal Training
bij FitBody

Aan je eigen doelen werken in kleine groepen met een ervaren trainer die voor je klaar staat. En dat in een private gym: Semi Personal Training maakt sporten laagdrempelig en effectief!

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij FitBody willen we altijd kwaliteit leveren. Om dat ook met de groepstrainingen te kunnen garanderen werken we met zeer kleine groepen van maximaal 4 deelnemers. Zo is er genoeg ruimte voor jou om te trainen en kan de trainer alle sporters goed coachen. Zo maken we het sporten laagdrempelig, maar blijft wel de persoonlijke begeleiding intact.

Boek direct jouw gratis eerste groepsles!

Dit mag je verwachten:

  • Iedereen heeft andere doelen en een ander startpunt. Daarom krijg je bij Fitbody een gepersonaliseerd trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren.
  • Je werkt dus aan je eigen doelen in groepsverband. Gezellig én efficiënt tegelijk!
  • Je coach staat altijd voor je klaar om te helpen waar nodig.
  • Vragen over je training of voeding? Ook die kun je stellen tijdens je training.

Wil jij weten of groepstraining iets voor jou is?

Dat kan: de eerste training is altijd gratis. Zo kun je zonder verplichtingen kijken of het trainen bij FitBody iets voor jou is. Wil je je aanmelden voor de groepstraining óf heb je een vraag die nog niet is beantwoordt, neem dan contact met ons op. Je kunt ook een whatsapp sturen, we nemen binnen 24 uur contact met je op.

 

Neem contact met ons op!