PT Coaching
bij Fitbody

Met 'PT Coaching' van Fitbody heb je een maandelijks abonnement en helpen we jou bij het behalen van jouw fysieke doelen. Door middel van één persoonlijke training per maand en een op maat gemaakt trainingsschema heb jij een goede basis om aan de slag te gaan.

Je wil meer gaan bewegen voor een goede (mentale) gezondheid, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Of je bent al goed bezig met sporten en bewegen, maar wil graag betere begeleiding om de volgende stap te zetten. Met een maandelijks abonnement bij Fitbody zet je de juiste stap! Wij gaan je helpen om jouw doelen te behalen door middel van persoonlijke begeleiding en coaching. Bij een maandelijks abonnement krijg je namelijk:

  • Maandelijkse training in onze private gym van ervaren trainer
  • Op maat gemaakt trainingsschema dat maandelijks wordt bijgewerkt
  • Flexibiliteit voor eigen invulling: waar en wanneer je maar wilt

Onder begeleiding van een van een van onze ervaren trainers ga je maandelijks aan de slag in onze private gym. Je krijgt tijdens deze training persoonlijke begeleiding in de oefeningen en leert de juiste manier van trainen, zodat je deze kennis zelf in kunt zetten in je eigen trainingen. Daarnaast stelt de trainer een op maat gemaakt trainingsschema voor je op dat je bij kunt houden tijdens je eigen trainingen. Zo monitor je je vorderingen en zie je precies welke oefeningen en trainingselementen je aan moet houden. Samen met je trainer bespreek je het schema iedere maand en sturen we bij waar dit nodig is.

Wat mag je van Fitbody verwachten?

Fitbody staat voor persoonlijke begeleiding en coaching. Dat betekent dat als jij je bij ons aanmeldt, wij jou eerst beter willen leren kennen via een intakegesprek. Welke doelen heb je gesteld, hoe komt het dat je deze nog niet hebt bereikt en hoe kunnen wij helpen om deze doelen te bereiken? Ook kun je tijdens dit gesprek alle vragen stellen die je hebt omtrent onze werkwijze, onze private gym en onze trainers.

Met al deze informatie gaan we vervolgens aan de slag om een plan op te stellen dat het meest geschikt is voor jou. Zo kun jij direct aan de slag en helpen wij jou iedere maand door het schema bij te stellen en door middel van een PT-sessie gericht te werken aan het behalen van jouw fysieke doelstellingen.

Personal Training - Coaching bij Fitbody in Breda

Tarief

Een maandelijks abonnement bij Fitbody sluit je af voor minimaal drie maanden en kost in totaal €75 per maand. Voor dit bedrag krijg je dus:

  • Maandelijks één uur Personal Training
  • Een op maat gemaakt trainingsschema
  • Maandelijkse updates van het trainingsschema
  • Persoonlijke begeleiding en coaching van een ervaren trainer

Op deze manier heb je wel de voordelen van Personal Training, maar ook de vrijheid en flexibiliteit om waar en wanneer je maar wil zelf verder te trainen.

Wil je liever Personal Training of Semi-Personal Training (Groepstraining) op meer frequente basis van een van de ervaren trainers van Fitbody? Kijk dan op de pagina’s ‘Personal Training’ en ‘Semi-Personal Training’ voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Kunnen wij jou verder helpen?

Is een maandabonnement bij Fitbody iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met je in! Stuur ons een bericht via de Contact-pagina, stuur ons een mail via info@fitbody.nl of bel ons via 06 50632750. Als je ons een bericht of mail stuurt nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Neem contact met ons op!